Restaurant Renaa
|

Renaa: Xpress

Renaa: Xpress finner du i selveste Stavanger Kulturhus på Sølvberget.

Her får du nylaget og lekker frokost, lunsj, mellommåltid, en godbit på handleturen eller til møtet på jobben. Vi tilbyr ta-med-mat til deg, hele familien og arbeidsplassen, og vi leverer med glede mat, drikke og småbakst i Stavanger sentrum. Lurer du på noe, er det bare å ringe. På Renaa: Xpress skal du få god personlig service, og våre medarbeidere svarer mer enn gjerne på spørsmål om ingredienser, og gir deg anbefalinger hvis du ikke riktig vet hva du vil ha. De ansatte har gode kunnskaper om bakervarer, sandwicher og kaffe, og bistår gjerne med å finne de beste smaks-kombinasjonene. Kos deg!

Mat
Renaa: Xpress serverer håndlaget mat laget med de beste råvarer. Hver dag tilbyr vi et varierende utvalg nybakt brød og sandwicher med mye og variert pålegg. Vi har også dagens suppe, salater, småbakst og hjemmerørt yoghurt. Kokkene lager alle sauser, dressinger og mye av pålegget selv. I tillegg får vi også varer fra noen av de beste produsentene i inn- og utland.

Og ikke minst: Vi serverer vi også unike italienske pizzaer av Benjamino Bilali, laget av utsøkte råvarer med bare naturgjær, stekt i vår vedfyrte ovn.

Drikke
Drikke er minst like viktig som mat på Renaa: Xpress. Vi har et bredt utvalg av friske juicer, power shakes og smoothies, og selvfølgelig en full kaffemeny. Et godt glass vin til maten kan vi også servere.

 

 
s
Telefon 51 55 11 11   E-post: post@restaurantrenaa.no   Breitorget 6, 4006 Stavanger.   Inngang fra Bakkegata.
Dear taxidriver: Head for the Oil Museum, turn up Breigata, then second left.
s
sitemap

 

Webdesign: MOFix Design © Fotograf: Tom Haga

ograf: Tom Haga