Velkommen til RE-NAA!
Kort tekst som ønsker velkommen, og hva de vil finne på denne siden (alle rettene med beskrivelse og informasjon om råvaren, samt mulighet for å laste ned bildene til fritt bruk på sosiale medier. Tagg oss gjerne på @re_naa_.
Ha en fin opplevelse hos oss.
#1 TACO
Description of dish
Kalix Løyrom
Taco laget på rugmel fylt med potetsalat (varmrøykt småsild, gressløk, mandelpotet og rømme) dekket med et godt lag Kalix løyrom (Fra Kalix helt nord i Sverige på grensen til Finland) sprø potet og syltet rødløk på toppen.
#2 SHELLFISH TARTELETTE
Description of dish
SKALLDYR FRA RENNESØY
Tarteletten er laget av skalldyr kraft, fylt med posjert krabbe fra Rennesøy. Emulsjon på yuzu (sitrus frukt fra Øst-Asia) og ingefær, ørretrogn på toppen med ringblomst og pulver på tomater.
#3 NEPE TARTELETT
Description of dish
NEPER FRA
Nepe (rotfrukt) tartelett, grillet svartkål (Lacinato kale) og nepe brunoise (skjæremåte i små terninger 1-2 mm) brunet i nepe dashi (japansk på kombu (taretang) og katsubushi/ tørket bonitoflak) estragon og sitronemulsjon, wasabi og purreløk strimler på toppen, med dryst av kefir lime.
#5 CHICKEN TARTELETTE
Description of dish
VERBENA OG LØPSTIKKE
Kylling crisp basert på kylling skinn og kyllingkraft, toppet med pesto laget på citronverbena og emulsjon på løpstikke, toppet med freske urter fra Brimse (Øy Nordfor Stavanger).
#6 MACARON
Description of dish
FURUKONGLE
Makron, Furukongle marengs med and kyllinglever som er dyppet i mørk sjokolade, med en gele på furukongler. Toppes med furukongle pulver og granskudd og hvit alyssum på toppen.
#7 Lammetartar
Description of the dish
Lammetartar
Lam tatar (og ferskt hyllebæ, ponzu (japans soyasaus, honning, lime, rød chill), sammen med lam emulsjon fettkrem som er plassert i selve margbeinet og sopp pulver, med crumble på tørket gjær og chips laget av urter.
#7 KRÅKEBOLLE FRA
Description of the dish
Ulvssundet
Kråkeboller fra Ulvsundet med råreker fra Mandal medsaltet umodne grønne jordbær, finger lime fra Australia, vann av grønne jordbær og fresk sitronverbena med olje basert på sitronverbena.
#7 Raw bar serving
Description of the dish
En smak av sjøen
– Hjerteskjell med nyr (en type fersk ost), jalapeno olje og juice basert på stiron og agurk
– Teppeskjell fra område servert med juice laget på agurk og lime og amalfi sitron kosho.
– Blåskjell fra Mollosund marinert i en ristet og kamalisertgjær Escabeche og hvit balsamico (edikk sause som er frementert med gjær for å produsere alkohol).
– Kuskjell kuttet a la minute servert med fermentert ansjosvann, tomat vann på saltet tomater og preservert ramsløk)
#7 Yellowtail fra Danmark
Description of the dish
Hamachi
Yellowtail fra Denmark servert sammen med fersk islandsk wasabi olje, juice på hvite rips og frementertehvite rips med bergamotto gel (sitrusfrukt) and keffir lime zest
#7 AKKAR FRA SKAGERAK
Description of the dish
Hamachi
Yellowtail fra Denmark servert sammen med fersk islandsk wasabi olje, juice på hvite rips og frementertehvite rips med bergamotto gel (sitrusfrukt) and keffir lime zest
#7 KAMKJELL
Description of the dish
Kamskjell fra Sandnessjøen
Norsk kamskjell fra Sandnessjøen grillet over kul med røkt smør og paprika også fullført på grillen, servert sammen med gresskarkjerner olje og servert med en krem av ristet gresskar krem med gule “Orange Pearl” tomater blandet sammen med hot sause og et luftig skumm av tindved. Toppet med røykt med smør og paprika.
#7 BRØD OG SMØR
Description of the dish
SURDEIG OG MELKESYREBAKTERIER
Run by our own dedicated “budeie” Anne-Lise Søndrol, this traditional Norwegian mountain farm has a cheese-making heritage dating back to 1702. The farm’s walls have absorbed natural lactic acid bacteria over time, imparting a distinctive and remarkably funky flavor profile to the butter. The cows’ summer diet of herbs, plants, and grass adds a unique flavor to the milk, making it the perfect foundation for exceptional butter.
Created by head baker @nikolaimeling at our very own Sirkus Renaa bakery, our Sourdough Oat Bread starts with roasted organic oats that are ground into flavorful oat flour. This artisanal sourdough bread, a staple on our menu for three years, pairs perfectly with the butter from Fagerdalen.
#7 FJELLØRRET
Description of the dish
FJELØRRET FRA SIRDAL
Grillet Fjellørret kommer fra Sirdalen røyker med epletre chips, deretter posjert i saltet vann også fulført på grill. Servert sammen med en dashi infusjon laget ørret, og resten av ørret er røykt med ørret rogn og museronsopp.
#7 VAKTEL FRA TOU
Description of the dish
SERVERT I TO DELER
1. Vaktel fra Tau, lagt i kojilake i 12 timer videre moden i 7-10 dager, røykt i epletre chips (ca. I 20 min) også fullført på grillen, karamellisert rød kål topper og ramsløk blomst der med topper med vaktel kraft og vill asparagus.
2. Låret konfitert i olivenolje (rosmarin) i 3 timer også gjort ferdig på grillen for å få skorpe. Deretter glasert med sopp glace og toppet med tang pulver (redusert kylling og vaktel kraft, med blasamic koji, tang pulver/kelp, tørket trumpet sopp også røykt sopp pulver, honning) toppet med quinoa, amarant frø svart ris, hvit rose vinaingrette.
#7 LAM FRA KLOSTERGARDEN
Description of the dish
KLOSTERGÅRDEN
Lam smør stekt i pannen for å få sprø skorpe, fullført på grillen, (serveres med ramsløk sabayon (sammen med stikkelsbær, gressløk og bønner). Sausen er på redusert lammekraft.
Melke buns bakt a la Minute, penslet med issider fra Hardanger
#7 DESSERT MED EPLE
Description of the dish
EPLER FRA HARDANGER
Sitronverbena og svart te gel, med eple is, blomsten laget av epler (Hardanger) topper det med mandel melk espoma blandet sammen med svart te olje.
#7 VALNØTTER OG FENIKKEL
Description of the dish
SJØGRESS
Valnøttis, fennikelkrumler i bunn, hasselnøtt praline, honning tuile og tørket sjøgress.
#7 PETIT FOUR
Description of the dish
PETIT FOUR
Tart. Sitron terte toppet med mareng på toppen
Pâte Fruit: lingonberry/ tyttebær
Chocolate 1: sjokolade med kaffe granache
Chocolate 2: skjololade med grapefrukt
Pâte à Choux: Cream of Fjording
Recent Comments